Skip to content
020 - 640 22 66 info@vlebv.nl

Het uitbreiden/ vernieuwen van uw hang- en sluitsysteem met een elektronisch toegangscontrolesysteem zorgt voor meer comfort voor de bewoners, maar ook voor meer veiligheid. Bij het verliezen van een tag kan deze door het aanmaken van een nieuwe tag worden gewist. Hierdoor houdt u onbevoegde bezoekers buiten het complex. Er kunnen op veilige en gemakkelijke manier extra tags worden aangemaakt, bijvoorbeeld voor service bedrijven die ( tijdelijk) werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan een huismeester, glazenwasser, loodgieter of een CV installateur. De tags kunnen niet worden gekopieerd ( zoals bij normale sleutels). Ook kunnen er bepaalde tijden worden geprogrammeerd waarop de tag wel of niet functioneert.

Ook is het mogelijk het systeem uit te breiden met een afstandsbediening. Dit zorgt voornamelijk voor mensen wie slecht ter been zijn voor meer comfort.

Een toegangscontrolesysteem kan in eerste instantie worden toegepast op alleen de hoofdentree. Desgewenst kunt u dit op een later moment uitbreiden op de andere deuren binnen het appartementencomplex. Tevens is het mogelijk het systeem in de lift te monteren zodat bezoekers niet zomaar naar de verdiepingen kunnen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Vrijblijvend advies
Back To Top